het interieur’

Zelfst. Naamw.

Uitspraak:  

 [ɪntəriˈjør]

Verbuigingen:

 Interieur| s

 

 

 

Betekenis: hoe een gebouw of voertuig er van binnen uit ziet

Synoniem: inrichting

 

(bron: woorden.org)

 

Wonen is emotie. Je huis of werkplek inrichten doe je dus met gevoel. Soms vergeet je daardoor simpele dingen, en ben je met het eindresultaat niet tevreden.

 

Wil kijkt, samen met haar opdrachtgevers, hoe kleine veranderingen tot een beter resultaat kunnen leiden, waardoor uw woning  een thuis wordt. Ook een compleet 3D ontwerp, waarbij u een exact beeld van de (her)inrichting krijgt, behoort tot de mogelijkheden. Bent u van plan een huis te kopen, of zelf te bouwen, dan kan Wil u begeleiden met een koopadvies of begeleiden tijdens de bouw vanaf het eerste moment, zodat u niets aan het toeval overlaat.

 

“Eigenlijk is bijna alles mogelijk,  vaak wil een klant iets anders, maar soms weet men niet precies hoe en wat precies. In het eerste gesprek komt een klant al vaak met 101 ideeën. Uiteindelijk vertaal ik die ideeën naar een ontwerp wat past in de ruimte en bij de mensen die er wonen”.

 

“Wat ik vaak jammer vind is dat men denkt dat een interieurontwerper alleen voor de bovenste laag van de bevolking is weggelegd. Dat is echt niet waar. Neem gewoon eens contact op, en maak vrijblijvend een afspraak”.